Korzystanie z witryny www.slodkieslone.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.
 
 

Kotlety z Jajek i Pieczarek 

dodano: 6 Czerwca 2012r.


Składniki
0,5 kg pieczarek 5 jaj na twardo 2 jajka 3/5 szklanki bułki tartej pół szklanki szczypioru garść pietruszki 2 łyżki majonezu olej do smażenia sól, pieprz do smakubułka tarta do obtoczenia kotletów (nie jest to konieczne) 

 

Przygotowanie:

Pieczarki myjemy, kroimy drobno i smażymy na maśle przez około 8 min.Odsączone z płynu przesypujemy do miski. Gdy przestygną dodajemy drobno posiekane jajka na twardo, bułkę tartą, szczypior, pietruszkę, majonez, sól i pieprz. Na koniec wbijamy 2 jaja i formujemy kotleciki wg uznania, obtaczamy w bułce i smażymy na rozgrzanym oleju, na małym ogniu.
zp8497586rq

 
 
(średnia ocen: 0.0)
 
15
wrzesień
monika
smacznego!:)
15
wrzesień
niunia
właśnie zabieram się za robienie......ale już wiem,że będą pyszne.pozdrawiam
6
czerwiec
monika
super:)
6
czerwiec
madzia
a ja wlasnie zabieram sie do ich robienia :) wstawie fote na funpejdza jak skoncze ;)
6
czerwiec
Kasia
Koniecznie muszę spróbować! :)
 
Podaj wynik działania 5 - 7
Dodaj komentarz