Dieta Dukana: Ryba po grecku wujka Gienka
dodano: 22 Maja 2012r.
Kiedy pojawia się na stole znika w mgnieniu oka. Jest tak pożądanym towarem na świątecznym stole, że goście z wyprzedzeniem o nią pytają. Okazało się, że przyrządzona po dukanowsku smakuje równie smacznie.

Składniki
Przygotowanie:
Filety oprószyć solą, przyprawą do ryb i poddusić na małej ilości wody. Marchew, pietruszkę oraz seler trzemy na grubych oczkach a cebule kroimy w kosteczkę. Wszystkie warzywa przesypujemy do większego garnka i dusimy do miękkości z solą,pieprzem i koncentratem (około 10 łyżeczek). Na dnie miseczki układamy na przemian potrawkę i rybę. Podajemy schłodzone.
Filety oprószyć solą, przyprawą do ryb i poddusić na małej ilości wody. Marchew, pietruszkę oraz seler trzemy na grubych oczkach a cebule kroimy w kosteczkę. Wszystkie warzywa przesypujemy do większego garnka i dusimy do miękkości z solą,pieprzem i koncentratem (około 10 łyżeczek). Na dnie miseczki układamy na przemian potrawkę i rybę. Podajemy schłodzone.
Smacznego!
(średnia ocen: 0.0)
Podaj wynik działania 7 + 10